Zet je fiets veilig, droog en gratis in de bewaakte stalling op station Zaandam

Zet je fiets veilig, droog en gratis in de bewaakte stalling

5 oktober 2018
In de bewaakte zelfservice fietsenstalling bij station Zaandam kunt u uw fiets veilig, droog en gratis stallen. Dit zorgt voor minder fietsen op straat. De komende dagen leggen servicemedewerkers uit hoe u de stalling gebruikt.

In week 41 en 42 vindt u servicemedewerkers van de NS bij de fietsenstalling in Zaandam. Hier geven zij uitleg over de werking van stalling. Daarnaast kunt u deze gelijk uitproberen. De servicemedewerkers zijn aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en soms op vrijdag van 15:30 uur tot 18:30 uur. U herkent hen aan de blauwe jassen met een fietslogo erop.

Faciliteiten en openingstijden

De fietsenstalling is voorzien van een nieuwe entree met transparante poortjes. Met een OV-chipkaart kunt u in- en uitchecken en een OV-fiets huren. Ook is er cameratoezicht en een intercom waarmee u bij vragen persoonlijk contact kunt opnemen met een medewerker. De stalling is open van een kwartier voor de eerste trein tot een kwartier na de laatste trein.

Abonnement en meer informatie

Elke eerste 24 uur stalt u gratis uw fiets. Daarna betaalt u 50 cent per 24 uur. Onbeperkt uw fiets stallen? Dat kan voor 55 euro per jaar. Meer informatie vindt u op www.jefietswilnooitmeeranders.nl


Foto van de poortjes van de fietsenstalling

Ga naar Zaanstad.nl